Om Oss

Välkommen till sajten för dig som letar efter seriösa och bra hunduppfödare i Sverige

Vi tror på att alla förtjänar en hunds ovillkorliga kärlek – och på SvenskaHundar.se är vårt uppdrag att göra det lättare att uppleva den kärleken.

SvenskaHundar.se skapades år 2021 av ett par hundälskare för att göra det enklare för människor att komma i kontakt med bra uppfödare, runtom i landet, som verkligen tar hand om valparna och ser till att de växer upp i en miljö som gynnar deras fysiska och mentala utveckling.

För dig som letar efter en hund så du kan känna dig extra trygg med att alla hunduppfödare på sajten är godkända av Svenska Kennelklubben och följer deras regler och riktlinjer för hur man är en seriös hunduppfödare som vill hundens bästa.

Har du frågor?

Har du frågor om en specifik hundras är det bäst om du kontaktar en av uppfödarna, då det är dom som kan hundarna bäst. Om du har generella frågor om den här sajten är du varmt välkommen att höra av dig till oss genom att klicka här.

Vill du hitta en uppfödare?

I Sverige finns det över 14 000 uppfödare. Klicka här nedan för att hitta uppfödare för just den hundrasen du är ute efter.